Saznaj vise

Kako Klopica funkcioniše

Izaberi svoj meni
Izaberi svoj meni

Svakog ponedeljka na našem sajtu objavljujemo meni od 7 jela koja tokom te nedelje možeš da naručiš. Tvoj zadatak je da odabereš najinteresantnije među njima i tako formiraš svoj jelovnik. Jela i količine možeš kombinovati po želji tako da odgovara tvojim potrebama kao i potrebama tvojih ukućana. Stavi u korpu odabrana jela i naznači u kom terminu naredne nedelje želiš da ti stigne Klopica.

Preuzmi i raspremi
Preuzmi i raspremi

U dogovoreno vreme Klopica je na tvojoj adresi. U paketu se nalaze svi potrebni sastojci za tvoja jela, posebno organizovani u odvojenim kesama, tako da lako možeš da ih odložiš u frižider. Ono što naš paket čini posebnim jesu domaće kvalitetne namirnice, meso bez aditiva proverenog porekla i jednostavan recept uz pomoć kojeg ćeš lako pripremiti svoja jela tako da budu baš kao iz restorana.

Pripremi i zakuvaj
Pripremi i zakuvaj

Kada ogladniš, sve je spremno za pripremu tvoje Klopice. Kvalitetne i prave sastojke već imaš pa je potrebno samo da pratiš jednostavna uputstva. Nije važno da li si početnik ili iskusni šef, tajna pravih majstora je u uživanju! Zabavi se i ne zaboravi: umazan šporet znak je da si na dobrom putu!

Nedeljni meni od 02. maj do 08. maj

Iskombinuj svoj nedeljni meni. Minimalna porudžbina je 2 jela po 2 porcije. Moguće je i poručivanje 1/2 porcije za mališane.

Dostava je besplatna i vrši se od utorka 10. maj do petka 13. maj u večernjim časocima (18-22h) i utorkom i četvrtkom u popodnevnim časovima (11-16h). Cene su prikazane po porciji.

Rok za porudžbine je nedelja 08. Maj.

Vreme

Klopica poštuje tvoje vreme! Kuvanje bez traganja za proverenim receptima, bez odlaska u nabavku i bez višesatnog okretanja varjače, čine klopanje kod kuće bržim i zabavnijim! Za ukusna jela sa menija restorana, Klopica je tvoj lični asistent.

Kreativnost

Klopica je pre svega dobra ideja! Ideja dobrog jela i proverene recepture. Ideja provođenja kvalitetnog vremena sa dragim osobama i ulaganja kreativnosti u učenje nečeg novog. Klopica ti nudi ideje za stvaranjem i pokretanjem novih načina gledanja na kulinarstvo!

Jednostavnost

Bez obzira na tvoje kulinarske skrivene moći i nemoći, jednostavna uputstva pripreme hrane učiniće te pravim šefom u svom domu. Takođe, odlazak u nabavku naš je deo posla! Tačnu količinu namirnica domaćih proizvođača dostavljamo ti potpuno besplatno, tako da ne moraš brinuti ni o ostacima namirnica na koje uvek nekako zaboravimo u frižideru.

  • Obozavamo Klopicu

    Uputstva za pripremu su detaljna a jednostavna, pa je uspeh praktično zagarantovan i onima koji se prvi put hvataju za šerpu.

    Katarina i Dragan
    Katarina i Dragan
  • Klopica will save us!

    Šalu na stranu, ovaj koncept dostave namirnica direktno do vrata je super iz mnogo razloga: ne moram da trčim do prodavnice svakog dana, znam da su namirnice koje koristim za spremanje hrane sveže i - konačno ne moram da razmišljam šta ću spremati za večeru! 🙂

    Katarina
    Katarina
  • Like a pro

    Uz Klopicu se u svojoj kuhinji osećamo kao chef-ovi najboljeg restorana.

    Teodora i Nikola
    Teodora i Nikola
  • Klopica je sigurica

    Kad god sam u nedoumici za has pitam momka: 'Kad ćemo da zovem Klopicu, da spremamo klopicu?'

    Lidija
    Lidija

Upišite se na našu listu za obaveštenja!

.

Poklanjamo ti 5 naših recepata!

Upiši se na našu listu za obaveštenja i poslaćemo ti na mail naš mali kuvar.

.