Lepote jednostavnosti i umetnost klopanja kod kuće

oktobar 18, 2020 no comments Katarina Stojanovic Categories Blog

Umetnost klopanja kod kuće? To je idealan, a kratak opis Klopice, pri čemu je dostava namirnica naša briga, a umetnost spremanja klope prepuštamo vama – uz naše jednostavne, a specijalne recepte.

Verujemo u svežu, kvalitetnu hranu i lagane, ukusne recepte. Biće vam potrebno i nekoliko osnovnih kuhinjskih aparata i posuda, ali sigurni smo da sve neophodne stvari već posedujete (iako možda ni ne znate da ih imate među kuhinjskim elementima). Biće vam potrebno samo nekoliko osnovnih pravila na koja se oslanjamo kako bismo pomogli u stvaranju nezaboravnih obroka.

Takođe verujemo u prirodno i domaće, pa smo ponosni na činjenicu da sarađujemo sa brojnim seoskim gazdinstvima, lokalnim i malim proizvođačima iz Srbije. Pored mesara, tradicionalnog srpskog hleba, začinskog bilja pa sve do lekovitih pečurki, svakodnevno se trudimo da ostvarimo saradnju sa velikim brojem proizvođača iz Srbije, kako bismo vam pokazali da je lako napraviti ukusan obrok. Samo je potrebno ispratiti naše recepte, a dostava namirnica je naša briga.

dostava namirnica

Uz Klopicu možete zaboraviti na pitanje „Šta za večeru?“ jer ćete uvek imati isplaniran obrok, koji je jednostavan i ukusan. Svake nedelje ćete pronaći jednostavne korak-po-korak recepte u okviru našeg nedeljnog menija, u kompletu sa nutritivnim informacijama i svežim, unapred odmerenim sastojcima, koji će vas začas pripremiti za ukusne večere. Bilo da kuvate za sebe, svoju porodicu ili prijatelje, imamo fleksibilan plan koji odgovara vašem načinu života.

Tražite vege opcije? Ili gluten-free obroke? Želite da povećate unos vlakana, a ne znate koja to hrana sadrži vlakna? Bez brige, tu smo da vam pomognemo. Svaki naš recept je prethodno testiran, često više puta, a zahvaljujući kategorijama i oznakama na sajtu, možete pronaći baš one obroke koji vas najviše interesuju.

I ne, zaista vam nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo u kuvanju i pripremi obroka. Svaki recept je detaljno objašnjen, tako da je naš jedini savet da ispratite uputstva i uživate u lepoti pripreme obroka kod kuće.