Bakalar sa salsom verde

uz orzo testeninu sa pečurkama

1.199 din. - po porciji

Jedno jelo iz delux kategorije spremljeno na malo drugačiji način. Salsa verde napravljena od inćuna, kapra, sveže nane, bosiljka i peršuna čini fantastičnu marinadu našoj ribi. Kao prilog tu je sjajna orzo testenina, inače retka na ovim prostorima, u kombinaciji sa braon šampinjonima.

Nema na zalihama

Kategorije: , Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

25 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Pšenica, Riba

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 610 kcal
Masti: 28g
Ugljeni hidrati: 55g
Od toga šećeri: 4g
Vlakna: 4g
Proteini: 32g

Sastojci koje dobijate

Bakalar
Orzo
Braon šampinjoni
Brašno
Salsa verde (beli luk, inćuni, peršun, bosiljak, nana, kapar, kornišoni, dižon senf, vinsko sirće, maslinovo ulje)
Miks začina (crni luk u prahu, beli luk u prahu, aleva paprika, peršun)
Tucana paprika

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bakalar sa salsom verde“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *