Boranija na kineski način

sa junetinom na prženom pirinču u tamari sosu

449 din. - po porciji

Sezona je boranije i Klopica vam predstavlja ovo jelo zajedno sa junetinom na način koji sigurno niste probali. Kombinacija soja sosa i prženog pirinča sa blagom dozom slatkoće savršeno se uklopila sa zvezdama na tanjiru. Ovaj istočnjački recept veoma je popularan i prosto morate saznati zašto.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

20-30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Veliki tiganj

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 750kcal
Masti: 37g
Ugljeni hidrati: 70g
Proteini: 34g

Sastojci koje dobijate

Juneći but
Mladi luk
Zelena boranija
Beli luk
Jasmin pirinač
Soja sos
Jabukovo sirće
Šećer
Susam

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Boranija na kineski način“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *