Cannelloni punjeni junećim mesom

u paradajz sosu sa povrćem i mocarelom

599 din. - po porciji

Canelloni su poznato izvorno italijansko jelo koje se pravi od malo širih valjkastih testenina i puni različitim nadevima. Mi smo se odlučili za mleveno juneće meso i razno povrće u paradajz sosu i nama se ova kombinacija čini najukusnijom. Italijanska kuhinja širom sveta ima verne obožavaoce, baš zbog ovakvih ukusnih jela.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

50 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Tiganj, Vatrostalna činija

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 726 kcal
Masti: 16g
Ugljeni hidrati: 99g
Proteini: 46g

Sastojci koje dobijate

Mlevena junetina
Crni luk
Beli luk
Šargarepa
Koren celera
Celer list
Cannelloni
Belo vino
Pasirani paradajz
Mocarela
Koncentrovani paradajz
Miks začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cannelloni punjeni junećim mesom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *