Ćufte od tikvica i rikote

sa taljatelama u marinara sosu

499 din. - po porciji

Italijanske paste su poznate po ćuftama od mesa, ali verujte nam da kad budete probali i ove od tikvica i rikote, nećete moći da se odlučite koje su bolje! U njihovoj strukturi još se nalaze prezle, jaje, crni luk, svež boslijak i peršun, tako da sjajan ukus svakako nike slučajan. O tradicionalnom italijanskom marinara sosu nećemo previše trošiti reči, dok za izbor paste odluka je pala na taljatele.

Nema na zalihama

Kategorija:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

55 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Dve šerpe, Pleh

Alergeni

Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 717 kcal
Masti: 13g
Ugljeni hidrati: 112g
Proteini: 32g

Sastojci koje dobijate

Jaje
Tikvica
Crni luk
Beli luk
Domaće taljatele
Pelat
Koncentrovani paradajz
Belo vino
Rikota
Prezle
Italijanska mešavina
Origano
Peršun
Bosiljak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ćufte od tikvica i rikote“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *