Domaće lazanje od tikvica

sa filom od junećeg mesa, paradajz sosa i pavlake uz parmezan i kačkavalj

599 din. - po porciji

Jedna ludilo lazanja od tikvica i mesa, ali na domaćinski način koju morate probati. Umesto kora korišćene su tikvice, a fil je totalno drugačiji od tradicionalnog italijanskog. Tu su neizostavni kačkavalj i parmezan bez koga ovo jelo se ne može zamisliti. Ponosno tvrdimo da ništa od lazanje neće ostati kad budete navalili na nju 🙂

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

75 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 751 kcal
Masti: 31g
Ugljeni hidrati: 22g
Od toga šećeri : 15g
Proteini: 55g

Sastojci koje dobijate

Mešano mleveno meso
Bele tikvice
Crni luk
Beli luk
Kačkavalj
Parmezan
Pavlaka za kuvanje
Pasirani paradajz
Miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Domaće lazanje od tikvica“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *