Enčilada
sa junetinom u paradajz sosu, paprikom i topljenim čedar sirom
649 din. - po porciji
Ukusi Meksika zahvaljujući Klopici stižu na vašu trpezu. Ukoliko sebe smatrate gurmanom ovo jelo će zadovoljiti i najviše standarde, a ako ste mlada domaćica njima ćete lako i brzo nahraniti ‘vojsku’. Enčilade su meksički specijalitet bogat kalorijama i veoma jakog i prijatnog ukusa. Kukuruzne tortilje sa nadevom od junećeg mesa, povrćem i Pico de Gallo fantastičnim začinom koje su prelivene paradajz sosem i topljenim čedarom. Za umak imate savršen spoj pavlake, limuna i belog luka koji će dati svežinu ovoj eksploziji ukusa. Sigurni smo da ćete polizati tanjire.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Vatrostalni tiganj (može i tepsija) |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 722kcal |
Sastojci koje dobijate | Kukuruzne tortilje |
Recenzije
Još nema komentara.