File beurre meuniere
Svinjski file u umaku od šampinjona i vina sa francuskom dižon salatom
649 din. - po porciji
Beurre meuniere je klasik francuske kuhinje .To je fini umak od maslaca i limuna koji se koristi za meso i povrće. Pored svinjskog filea i ovog fantastičnog umaka sa pečurkama tu je i sjajna francuska krompir salata sa senfom i odabranim začinima koja će vas takođe raspametiti. Saznajte zašto je francuska kuhinja jedna od najboljih na svetu i bićete ponosni kada klasik njihove kuhinje sami spremite isto kao što to rade vrhunski kuvari.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 45 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 431kcal |
Sastojci koje dobijate | Svinjski file |
Recenzije
Još nema komentara.