Francuska supa od luka

sa rastopljenim Emmentalerom na bagetu i salatom od jabuka

499 din. - po porciji

Francuska kuhinja važi za jednu od najboljih na svetu i Klopica vam predstavlja jednu sjajnu supu po njihovom receptu koja je toliko obilna da komotno prolazi kao obrok. Konzumiranje luka nikad nije bilo slađe, a baget sa rastopljenim sirom umočen u supu približiće ovo jelo savršenstvu. Tu se još nalazi i salata od jabuka i miksa zelenih salata sa fantastičnim dresingom. Ovo jelo sa sigurnišću ulazi u kategoriju omiljenih recepata Klopice, a imate priliku da se uverite i sami zašto.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

45 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Pleh, Velika šerpa

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica, Soja

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 560 kcal
Masti: 26g
Ugljeni hidrati: 68g
Od toga šećeri: 20g
Vlakna: 8g
Proteini: 12g

Sastojci koje dobijate

Crni luk
Miks zelenih salata
Jabuka
Limun
Emmental
Slatko jabukovo sirće
Senf
Dehidrirane pečurke
Majčina dušica
Baget

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Francuska supa od luka“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *