Francuska supa od luka
sa rastopljenim Emmentalerom na bagetu i salatom od jabuka
399 din. - po porciji
Francuska kuhinja važi za jednu od najboljih na svetu i Klopica vam predstavlja jednu sjajnu supu po njihovom receptu koja je toliko obilna da komotno prolazi kao obrok. Konzumiranje luka nikad nije bilo slađe, a baget sa rastopljenim sirom umočen u supu približiće ovo jelo savršenstvu. Tu se još nalazi i salata od jabuka i miksa zelenih salata sa fantastičnim dresingom. Ovo jelo sa sigurnišću ulazi u kategoriju omiljenih recepata Klopice, a imate priliku da se uverite i sami zašto.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 45 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Velika šerpa |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica, Soja |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 560 kcal |
Sastojci koje dobijate | Crni luk |
Recenzije
Još nema komentara.