Gravče na tavče
sa domaćom kobasicom i suvom paprikom (ili posno)
399 din. – 599 din. - po porciji
Klopica vam predstavlja čuveno makedonsko jelo “Gravče na tavče” ili kod nas popularni prebranac. Pasulj tetovac je je glavna zvezda u pripremi ovog specijaliteta, ali i domaća juneća kobasica od naših partnera iz “Gradskog domaćina” je svakako nešto na šta nećete ostati ravnodušni. Tu se još nalazi i popularna suva paprika koja daje poseban šmek ovom jelu. Uz odabrane začine napravite ovaj sjajni specijalitet sa juga kako dolikuje, prijatno!
Dodatne informacije
| Vreme pripreme | 1h 40min |
|---|---|
| Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So, Ulje |
| Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj, Vatrostalna činija |
| Nutritivne vrednosti | Kalorije: 987 kcal |
| Sastojci koje dobijate | Domaća kobasica |






Recenzije
Još nema komentara.