Halumi sa sočivom i leblebijama

u dresingu od harisa paste, nane, meda, tahinija i grčkog jogurta

699 din. - po porciji

Grilovani halumi ko nije probao ne zna šta propušta. Iako je on zvezda na ovom tanjiru, društvo mu još prave sočivo i pržene leblebije. Tu su još dinstani crveni luk i čeri paradajz, a sve je preliveno sjajnim dresing sosem gde su kombinovani tahini, med, harisa pasta i grčki jogurt. Za kraj tu je i sveža nana, tako da u ovom vege tanjiru punom zdarvlja ništa ne manjka!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Mleko, Susam

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 487 kcal
Masti: 25g
Ugljeni hidrati: 31g
Od toga šećeri : 10g
Vlakna: 10g
Proteini: 28,5g

Sastojci koje dobijate

Halumi
Crveni luk
Beli luk
Čeri paradajz
Zeleno sočivo sa lovorovim listom
Leblebije
Harisa pasta
Tahini
Med
Grčki jogurt
Nana
Limun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Halumi sa sočivom i leblebijama“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *