Halumi sa sočivom i leblebijama
u dresingu od harisa paste, nane, meda, tahinija i grčkog jogurta
699 din. - po porciji
Grilovani halumi ko nije probao ne zna šta propušta. Iako je on zvezda na ovom tanjiru, društvo mu još prave sočivo i pržene leblebije. Tu su još dinstani crveni luk i čeri paradajz, a sve je preliveno sjajnim dresing sosem gde su kombinovani tahini, med, harisa pasta i grčki jogurt. Za kraj tu je i sveža nana, tako da u ovom vege tanjiru punom zdarvlja ništa ne manjka!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Mleko, Susam |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 487 kcal |
Sastojci koje dobijate | Halumi |
Recenzije
Još nema komentara.