Italijanski rižoto
sa piletinom, paradajz sosem, čedar sirom i svežim bosiljkom
549 din. - po porciji
Vodimo vas do Apenina da upoznate italijanski rižoto. Nas je oduševio i prosto ga morate probati i videti zašto ga hvalimo. Arborio pirinač, pileći file i paradajz sos idealno su se uklopili u ovom jelu. Marinada od svežeg bosiljka unela je osveženje, a čedar koji se topi za kraj doneo je nadrealni kulinarski užitak koji prestavlja ovo fantastično jelo. Klopica vam garantuje da nećete zažaliti ako se odlučite za ovaj izbor.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35-40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Široka šerpa (ili veliki duboki tiganj), Tiganj |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 577kcal |
Sastojci koje dobijate | Pileći file |
Recenzije
Još nema komentara.