Junetina u sosu od sveže mirođije
sa krompirićima iz provanse i parmezan-šargarepom
549 din. - po porciji
Jedan od omiljenih soseva junećeg mesa je definitivno sos od mirođije. Uz par trikova Klopice naučite da pravite ovaj sjajni sos. Takođe pokazaćemo vam kako da napravite savršene krompiriće. Tajna je u kuvanju, a zatim u pečenju uz savršen tajming. Za kraj tu je mekana šaragarepica sa parmezanom. Savršen obrok za pravog gurmana!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Sirće, So, Suncokretovo ulje |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 701 kcal |
Sastojci koje dobijate | Juneći but |
Recenzije
Još nema komentara.