Junetina u sosu od sveže mirođije

sa krompirićima iz provanse i parmezan-šargarepom

549 din. - po porciji

Jedan od omiljenih soseva junećeg mesa je definitivno sos od mirođije. Uz par trikova Klopice  naučite da pravite ovaj sjajni sos. Takođe pokazaćemo vam kako da napravite savršene krompiriće. Tajna je u kuvanju, a zatim u pečenju uz savršen tajming. Za kraj tu je mekana šaragarepica sa parmezanom. Savršen obrok za pravog gurmana!

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Sirće, So, Suncokretovo ulje

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 701 kcal
Masti: 13g
Ugljeni hidrati: 57g
Od toga šećeri: 12g
Vlakna: 26g
Proteini: 42g

Sastojci koje dobijate

Juneći but
Krompir
Šargarepa
Senf
Pavlaka za kuvanje
Parmezan
Brašno
Začin iz provanse
Mirođija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Junetina u sosu od sveže mirođije“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *