Kobasice od divljači sa jabukama
i bundevom prelivene kremastim sosem od senfa
649 din. - po porciji
Fantastične domaće kobasice od divljači prosto se moraju probati. Ko je imao tu čast da u njima uživa zna o čemu pričamo, ko nije imate sada nikad bolju priliku. Kobasice se najbolje slažu sa jabukama, a tu je još i zapečena bundeva koja se zasluženo našla u ovom društvu. Crveni luk i sveža majčina dušica su takođe odigrali bitnu ulogu kako bi ovo jelo bilo to što jeste, čista poezija. Za sve prave gurmane i za sve koji žele da prošire svoje vidike u kulinarstvu, Klopica toplo preporučuje ovo lovačko jelo!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
| Vreme pripreme | 40 minuta |
|---|---|
| Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
| Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
| Nutritivne vrednosti | Kalorije: 534 kcal |
| Sastojci koje dobijate | Kobasice od divljači |






Recenzije
Još nema komentara.