Kobasice od divljači sa jabukama

i bundevom prelivene kremastim sosem od senfa

649 din. - po porciji

Fantastične domaće kobasice od divljači prosto se moraju probati. Ko je imao tu čast da u njima uživa zna o čemu pričamo, ko nije imate sada nikad bolju priliku. Kobasice se najbolje slažu sa jabukama, a tu je još i zapečena bundeva  koja se zasluženo našla u ovom društvu. Crveni luk i sveža majčina dušica su takođe odigrali bitnu ulogu kako bi ovo jelo bilo to što jeste, čista poezija. Za sve prave gurmane i za sve koji žele da prošire svoje vidike u kulinarstvu, Klopica  toplo preporučuje ovo lovačko jelo!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 534 kcal
Masti: 15g
Ugljeni hidrati: 75g
Proteini: 26g

Sastojci koje dobijate

Kobasice od divljači
Bundeva
Crveni luk
Jabuka
Majčina dušica
Jabukovo sirće
Senf sa medom i belim lukom

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kobasice od divljači sa jabukama“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *