Letnja mućkalica
sa pilećim fileom ili svinjskim vratom
499 din. – 549 din. - po porciji
Malo modifikovan recept poznatog jela sa juga Srbije. Klopica vam predstavlja specijalitet od mesa i mnoštva svežeg povrća spremljen na malo zdraviji način za razliku od tradicionalnog. Paradajz i paprika dominiraju ovim sjajnim jelom, a tu su još i šargarepa, tikvica, crni i beli luk, koren peršuna, koren celera, kao i pažljivo odabrani začini. Za meso imate opciju da izaberete svinjski vrat ili pileći file. Nećete pogrešiti za šta god se budete odlučili.
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Velika šerpa |
Nutritivne vrednosti | Sa piletinom: Sa svinjskim vratom: |
Sastojci koje dobijate | Pileći file ili svinjski vrat |
Recenzije
Još nema komentara.