Marokanski brodići

Tikvice punjene mesom na gulašu od sočiva i povrća

599 din. - po porciji

Napravite i probajte jedno pravo domaćinsko jelo marokanske kuhinje. Ukusom dominira Ras el Hanot začin, koji je veoma popularan u severnoj Africi. Tikvice su punjene junećim mesom, lukom i ovim začinom. Ispod tikvica poslužićete gulaš sa notama bliskog istoka u kome dominiraju sočivo, grašak, šargarepa, đumbir. Osveženje ovom jelu dao je preliv od pavlake i limuna. Za sve avanturiste kada je kulinarstvo u pitanju ovo je pravi izbor da otkrijete neke nove ukuse.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

45 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 634 kcal
Masti: 23g
Ugljeni hidrati: 76g
Od toga šećeri: 19g
Vlakna: 28g
Proteini: 40g

Sastojci koje dobijate

Mlevena junetina
Zelena tikvica
Grašak
Crveni luk
Beli luk
Šargarepa
Đumbir
Limun
Zeleno sočivo
Pavlaka
Koncentrovani paradajz
Povrtna supena kocka
Kurkuma
Ras el Hanout sa kuminom
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Marokanski brodići“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *