Masala karfiol u kokosovom mleku
sa limetom i đumbirom u jasmin pirinču
649 din. - po porciji
Veganska varijanta za poznavaoce Tikka masale, samo umesto piletine tu je karfiol i rezultat je fenomenalan. U jelu dominiraju masala začin, kari i kurkuma i daju prepoznatljivu notu indijske kuhinje. Karfiol mariniran u kokosovom mleku je toliko prefinjen i ukusan da su i najveći gurmani uživali u njemu. Ako vam je meso dosadilo ili barem želite da jedan dan protekne bez njega, neka protekne u ovom izboru.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Duboki tiganj, Pleh |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 823 kcal |
Sastojci koje dobijate | Karfiol |
Recenzije
Još nema komentara.