Masala karfiol u kokosovom mleku

sa limetom i đumbirom u jasmin pirinču

649 din. - po porciji

Veganska varijanta za poznavaoce Tikka masale, samo umesto piletine tu je karfiol i rezultat je fenomenalan. U jelu dominiraju masala začin, kari i kurkuma i daju prepoznatljivu notu indijske kuhinje. Karfiol mariniran u kokosovom mleku je toliko prefinjen i ukusan da su i najveći gurmani uživali u njemu. Ako vam je meso dosadilo ili barem želite da jedan dan protekne bez njega, neka protekne u ovom izboru.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Duboki tiganj, Pleh

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 823 kcal
Masti: 38g
Ugljeni hidrati: 107g
Od toga šećeri : 18g
Proteini: 18g

Sastojci koje dobijate

Karfiol
Crni luk
Beli luk
Đumbir
Limeta
Jasmin pirinač
Kokosovo mleko
Iseckani paradajz
Kokosovo ulje
Gustin
Miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Masala karfiol u kokosovom mleku“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *