Milanski rižoto sa gamborima
u belom vinu sa šafranom, rukolom i parmezanom
899 din. - po porciji
Ovaj lagani rižoto sa gamborima iz Lombardije je prepoznatljiv zbog upotrebe šafrana. Uz par trikova vrhunskih kuvara Klopica će vam pokazati kako da napravite savršeni kremasti rižoto. Gambori sa istančanim ukusom i rukola sa svojom blagom gorčinom doprineće da uživate na pravi način svakim zalogajem. Belo vino je neizostavan sastojak u ovom jelu, ali bez obzira preporučujemo vam čašu dobrog belog vina uz ovaj sjajni obrok kako bi užitak bio potpun. Prijatno i živeli!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 50 minuta |
---|---|
Potrebno posuđe | Duboki tiganj, Šerpica |
Alergeni | Mleko, Morski plodovi |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 797 kcal |
Sastojci koje dobijate | Gambori |
Recenzije
Još nema komentara.