Musaka sa tikvicama

i mlevenom junetinom

649 din. - po porciji

Musaka sa tikvicama jedno je od najlepših domaćih jela, ali je važno da je napravite na pravi način kako bi bila sočna baš kako treba. Pored tikvica tu je i najkvalitetniji deo junećeg buta, kao i sos od jogurta i pavlake kojim prelivate ovo sjajno jelo. Uz miks odabranih začina napravićete ovaj domaći specijalitet baš kako su nekad i naše bake.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

60 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Tiganj, Vatrostalna činija

Alergeni

Jaja, Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 630kcal
Masti: 28g
Ugljeni hidrati: 27g
Od toga šećeri: 17g
Proteini: 59g

Sastojci koje dobijate

Mleveno juneće meso
Bele tikvice
Šargarepa
Crni luk
Jaja
Sos za preliv (jogurt i pavlaka za kuvanjel)
Miks začina (aleva paprika i beli luk u prahu)

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Musaka sa tikvicama“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *