Noć veštica gulaš
sa junetinom, bundevom, belim vinom i seckanim paradajzom
599 din. - po porciji
Sjajan izbor za hladne jesenje dane i noći. Gulaš od junetine i bundeve u kombinaciji sa seckanim paradajzom, krompirom, belim vinom i majčinom dušicom oduševiće vas svojim ukusom. Jelo koje ne iziskuje previše truda, a bićete pokriveni na svim poljima. Saznajte zašto je gulaš jedan od najpoznatijih specijaliteta ovog podneblja, tako što ćete ga spremiti kao vrhunski majstor ovog zanata.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
| Vreme pripreme | 1 sat 10 minuta |
|---|---|
| Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
| Potrebno posuđe | Velika šerpa |
| Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
| Nutritivne vrednosti | Kalorije: 636kcal |
| Sastojci koje dobijate | Juneći but |






Recenzije
Još nema komentara.