Noć veštica gulaš

sa junetinom, bundevom, belim vinom i seckanim paradajzom

599 din. - po porciji

Sjajan izbor za hladne jesenje dane i noći. Gulaš od junetine i bundeve u kombinaciji sa seckanim paradajzom, krompirom, belim vinom i majčinom dušicom oduševiće vas svojim ukusom. Jelo koje ne iziskuje previše truda, a bićete pokriveni na svim poljima. Saznajte zašto je gulaš jedan od najpoznatijih specijaliteta ovog podneblja, tako što ćete ga spremiti kao vrhunski majstor ovog zanata.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

1 sat 10 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Velika šerpa

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 636kcal
Masti: 13g
Ugljeni hidrati: 72g
Od toga šećeri: 6g
Proteini: 43g

Sastojci koje dobijate

Juneći but
Bundeva
Krompir
Crni luk
Seckani paradajz
Slatko belo vino
Brašno
Majčina dušica

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Noć veštica gulaš“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *