Noć veštica gulaš
sa junetinom, bundevom, belim vinom i seckanim paradajzom
599 din. - po porciji
Sjajan izbor za hladne jesenje dane i noći. Gulaš od junetine i bundeve u kombinaciji sa seckanim paradajzom, krompirom, belim vinom i majčinom dušicom oduševiće vas svojim ukusom. Jelo koje ne iziskuje previše truda, a bićete pokriveni na svim poljima. Saznajte zašto je gulaš jedan od najpoznatijih specijaliteta ovog podneblja, tako što ćete ga spremiti kao vrhunski majstor ovog zanata.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 1 sat 10 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Velika šerpa |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 636kcal |
Sastojci koje dobijate | Juneći but |
Recenzije
Još nema komentara.