Pastitsio
pasta sa junetinom, mocarelom, parmezanom i paradajzom u bešamel sosu
599 din. - po porciji
Pastitsio je klasik grčke kuhinje, a u svetu ovo jelo je poznato kao grčka pasta. Znamo da su italijani majstori u pripremi testenina, ali ako volite da isprobavate nove stvari ovo jelo prosto morate probati. Ima mnoštvo sastojaka, ali uz pomoć Klopice sa lakoćom ćete ga spremiti. Pored toga što je ukusno, za ovo jelo vam je potreban samo jedan sud da bi ste ga spremili što olakšava deo sa čišenjem koji je neminovan 🙂
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Maslinovo ulje |
Potrebno posuđe | Velika šerpa |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 905kcal |
Sastojci koje dobijate | Mleveno juneće meso |
Recenzije
Još nema komentara.