Pečeni tofu sa „pirinčem“ od karfiola

uz prženo povrće sa jajetom i đumbirom u soja sosu

499 din. - po porciji

Pečeni tofu je jedan od najboljih načina pripreme ove namirnice, a prženi “pirinač” od karfiola je nešto što ćete stalno praviti kada ga budete probali. Povrće sa komadićima kajgane uz đumbir i beli luk daju prepoznatljiv ton ovom vege jelu, a susamovo ulje i soja sos sve to povezuju na sjajan način. Klopica će vam pomoći uz par trikova da sa lakoćom i brzinski napravite ovo veoma hranljivo jelo i uživate u njemu.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Jaja, Soja, Susam

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 423 kcal
Masti: 20g
Ugljeni hidrati: 30g
Od toga šećeri: 11g
Proteini: 25g

Sastojci koje dobijate

Tofu
Jaja
Karfiol
Šargarepa
Grašak
Đumbir
Beli luk
Mladi luk
Soja sos sa gustinom
Soja sos sa Frenkovim ljutim sosem
Susamovo ulje

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Pečeni tofu sa „pirinčem“ od karfiola“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *