Pene sa piletinom, lukom, paprikom i paradajzom
545 din. - po porciji
Ova pasta možda krši pravila, ali to radi na tako ukusan način: umesto da idemo tradicionalnim italijanskim putem, ovaj put smo odlučili da pomešamo penne sa gomilom meksičkih ukusa. Pileće trakice se začinjavaju pikantnim tamnim začinom i stavljaju se na tiganj sve dok ne budu savršeno dimljene i pune mirisa. Malo paprike i narezanog paradajza na kockice dodaju teksturu i notu nekonvencionalnog ukusa, dok sos od krem sira donosi vrhunsku kremastu teksturu.
Savršen bogat pikantan obrok pun proteina.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Potrebno posuđe | Duboki tiganj, Šerpa, Vangla |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Vreme pripreme | 25-35 minuta |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Recenzije
Još nema komentara.