Piccata teletina u sosu od kapra

i limuna sa parmezan šargarepom i graškom na puteru sa mirođijom

699 din. - po porciji

Piccata teletina je italijanski uvoz na američko tlo i danas se ne može zamisliti ni jedan italijansko-amrički restoran bez ovog jela na meniju! Klopica vam predstavlja recept sa tradicionalnim metodama pravljenja ovog specijaliteta. Mekana teletina prelivena sosem od limuna sa peršunom i kaprom neće vas ostaviti ravnodušnim. Zvezdi na tanjiru savršeno parira grašak na puteru i mirođiji, kao i parmezan šargarepa o kojoj ne treba trošiti suviše reči. Predivna mešavina ukusa i tekstura u koju će te se uveriti ako probate ovo jelo!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznake: , ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, So, Ulje

Potrebno posuđe

Pleh, Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 504 kcal
Masti: 16g
Ugljeni hidrati: 42g
Proteini: 49g

Sastojci koje dobijate

Teletina
Grašak
Šargarepa
Limun
Kapar
Parmezan
Puter
Brašno
Peršun (svež)
Miks začina