Piccata teletina u sosu od kapra
i limuna sa parmezan šargarepom i graškom na puteru sa mirođijom
699 din. - po porciji
Piccata teletina je italijanski uvoz na američko tlo i danas se ne može zamisliti ni jedan italijansko-amrički restoran bez ovog jela na meniju! Klopica vam predstavlja recept sa tradicionalnim metodama pravljenja ovog specijaliteta. Mekana teletina prelivena sosem od limuna sa peršunom i kaprom neće vas ostaviti ravnodušnim. Zvezdi na tanjiru savršeno parira grašak na puteru i mirođiji, kao i parmezan šargarepa o kojoj ne treba trošiti suviše reči. Predivna mešavina ukusa i tekstura u koju će te se uveriti ako probate ovo jelo!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 30 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, So, Ulje |
Potrebno posuđe | Pleh, Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 504 kcal |
Sastojci koje dobijate | Teletina |