Piletina u javorovom sirupu
sa pljekama od bundeve i pečenim brokolijem
549 din. - po porciji
Prosto morate probati nikad sočniju piletinu! Za to je zaslužan sos gde glavnu ulogu igra javorov sirup, a pomažu mu balsamiko i puter. Za prilog su pljeskavice od bundeve sa belim lukom i mirođijom, za koje slobodno možemo da kažemo da idu rame uz rame sa zvezdom na tanjiru. Tu je još i zapečeni brokoli da unese malo zelenila i upotpuni užitak, prijatno.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 30 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Tiganj |
Alergeni | Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 455 kcal |
Sastojci koje dobijate | Pileći file |
Recenzije
Još nema komentara.