Piletina u javorovom sirupu

sa pljekama od bundeve i pečenim brokolijem

549 din. - po porciji

Prosto morate probati nikad sočniju piletinu! Za to je zaslužan sos gde glavnu ulogu igra javorov sirup, a pomažu mu balsamiko i puter. Za prilog su pljeskavice od bundeve sa belim lukom i mirođijom, za koje slobodno možemo da kažemo da idu rame uz rame sa zvezdom na tanjiru. Tu je još i zapečeni brokoli da unese malo zelenila i upotpuni užitak, prijatno.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Pleh, Tiganj

Alergeni

Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 455 kcal
Masti: 12g
Ugljeni hidrati: 54g
Proteini: 38g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Jaje
Bundeva
Brokoli
Beli luk
Balsamiko
Javorov sirup
Brašno
Mirođija

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Piletina u javorovom sirupu“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *