Piletina u sosu od kikiriki putera
sa peršun krem pastom uz papriku i boraniju
549 din. - po porciji
Savršen spoj piletine i kombinacije putera od kikirikija sa južnjačkim začinom doneće intezivan ukus ovom parčetu mesa. Osvežavajuća pasta sa kremom od svežeg peršuna i paprike doneće savršen balans ovom jelu. Tu je još boranija kuvana, pa dinstana sa belim lukom. Perfektna fuzija sa mnošvo namirnica izrodila je jedan prelepi obrok u kome ćete sa osmehom uživati.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 45 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Blender, Mala šerpa, Pleh |
Alergeni | Gluten, Jaja, Kikiriki, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 790 kcal |
Sastojci koje dobijate | Pileći file |
Recenzije
Još nema komentara.