Punjene suve paprike

sa junećim i svinjskim mesom i pirinčem uz krompir pire

649 din. - po porciji

Suve paprike punjene mesom su jedan od najstarijih recepata juga srbije. I dan danas su održale svoju popularnost i gotovo da nema svečanijeg ručka na jugu srbije bez ovog specijaliteta. Suve paprike imaju poptpuno drugačiji šmek od svežih i uz pravilnu pripremu i par trikova koji su obavezni kod ovog jela napravićete ih baš kako su nekad naši preci. Najbolje je kad se pored pirinča pune mešavinom junećeg i svinjskog mesa. Klopica će vam pomoći da sa lakoćom napravite jedan od ponosa srpske nacionalne kuhinje i uživate u njemu kako dolikuje.

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

1h 40min

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tepsija, Tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 828 kcal
Masti: 28g
Ugljeni hidrati: 88g
Proteini: 44g

Sastojci koje dobijate

Mleveno mešano meso
Suve paprike
Crni luk
Krompir (beli)
Paradajz sok
Miks začina
Miks za zapršku
Začinjeno mleko
Pirinač

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Punjene suve paprike“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *