Ratatuj

Francuski specijalitet sa povrćem u pelat sosu i preliven marinadom

449 din. - po porciji

Jedan klasik francuske kuhinje Klopica donosi u vaš dom. Mnoštvo raznolikog povrća savršeno uklopljenih sa pažljivo odabranim začinima dokazaće vam zašto je francuska kuhinja jedna od najboljih na svetu. Sada imate priliku da sami sa lakoćom napravite ovo poznato jelo i uživate u njemu.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

1 sat 20 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Aluminijumska folija, Mala tepsija, Šerpa

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 246kcal
Masti: 8g
Ugljeni hidrati: 40g
Od toga šećeri: 22g
Vlakna: 12g
Proteini: 8g

Sastojci koje dobijate

Plavi patlidžan
Zelena tikvica
Žuta tikvica
Paradajz
Crvena paprika
Pelat
Crni luk
Beli luk
Bosiljak
Peršun
Majčina dušica

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ratatuj“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *