Sicilijanska kaponata sa mocarelom
uz patlidžan, kapar, papriku, kinou, suvo grožđe i paradajz sos
599 din. - po porciji
Jedno sicilijansko vege savršenstvo. Dosta podseća na ratatuj, ali sadrži kapar i suvo grožđe, tipične karakteristike sicilijanskog kuvanja. Poslužićete je preko sjajne kinoe, a pred kraj kuvanja ubacićete i mocarelu koja će se rastopiti i učiniti ovo jelo jednim sjajnim iskustvom u kom ćete uživati svakim zalogajem.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Dve šerpe, Pleh |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 657kcal |
Sastojci koje dobijate | Patlidžan |
Recenzije
Još nema komentara.