Škarpina na argentinski način
sa žutim pirinčem i čeri salsom
999 din. - po porciji
Obrok koji nas vraća u neko toplije vreme. Hrskava škarpina začinjena kurkumom i kuminom je perfektnog ukusa i poslužena je na žutom pirinču. Svežoj salsi sa čeri paradajzom idu zasluge za osveženje ovog jela, a preliv od limuna i pavlake što ga čini savršenim. Bez obzira na trenutnu temperaturu jedan zalogaj učiniće da sve odma postane sunčanije i toplije.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 25 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Rende, Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Mleko, Riba |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 550 kcal |
Sastojci koje dobijate | Škarpina |
Recenzije
Još nema komentara.