Stroganof junetina

u sosu sa pečurkama i taljatelama sa aromom cvekle

599 din. - po porciji

Klopica vas vodi malo u bratsku Rusiju da upoznate specijalitet koji je svojim ukusom osvojio ceo svet i njegov naziv je Stroganof junetina. Mekani juneći but u kremastom sosu od pečuraka i vermuta je zavodljivog ukusa i potpuno je jasno kako je ovaj recept star 200 godina i dalje popularan. Mi smo imali tu slobodu umesto standarne testenine da ubacimo fantastične domaće taljatele sa aromom cvekle i budite sigurni da nismo pogrešili. Приятного аппетита!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 701 kcal
Masti: 34g
Ugljeni hidrati: 61g
Od toga šećeri: 4g
Vlakna: 2g
Proteini: 45g

Sastojci koje dobijate

Juneći but
Šampinjoni
Crni luk
Beli luk
Taljatele
Vinsko sirće
Senf
Pavlaka za kuvanje
Goveđa supena kocka
Gustin
Peršun
Miks začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Stroganof junetina“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *