Stroganof junetina
u sosu sa pečurkama i taljatelama sa aromom cvekle
599 din. - po porciji
Klopica vas vodi malo u bratsku Rusiju da upoznate specijalitet koji je svojim ukusom osvojio ceo svet i njegov naziv je Stroganof junetina. Mekani juneći but u kremastom sosu od pečuraka i vermuta je zavodljivog ukusa i potpuno je jasno kako je ovaj recept star 200 godina i dalje popularan. Mi smo imali tu slobodu umesto standarne testenine da ubacimo fantastične domaće taljatele sa aromom cvekle i budite sigurni da nismo pogrešili. Приятного аппетита!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Gluten, Jaja, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 701 kcal |
Sastojci koje dobijate | Juneći but |
Recenzije
Još nema komentara.