Svinjetina u medu i belom luku

sa pireom i kukuruzom sa mladim lukom

549 din. - po porciji

Nema potrebe za mariniranjem, jer ovaj recept je neverovatno brz, a ukus opet fenomenalan. Svinjski kotleti u sjajnom sosu od putera, meda i belog luka će vas raspametiti. Za prilog tu je je neizostavni pire krompir koji se najbolje slaže sa svinjetinom, kao i kukuruz sa mladim lukom. Budite vrhunski kuvar u vašoj kuhinji, na nikad brži način!

 

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Dva tiganja, Šerpa

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije
Masti
Ugljeni hidrati
Proteini

Sastojci koje dobijate

Las kare
Krompir
Kukuruz
Mladi luk
Beli luk
Jabukovo sirće
Med
Pavlaka za kuvanje
Beli luk u prahu