Svinjski file na libanski način
sa kuskusom, graškom i arapskim sosem od jogurta i limuna
599 din. - po porciji
Tradicionalni svinjski file na libanski način se sprema danima. Ovo je njihova ubrzana verzija koja je takođe fenomenalna, jer u ovom jelu začini igraju glavnu ulogu. Meso utrljano u mešavinu šavarma začina i pečeno u rerni pustiće sjajne arome i ukusom će vas odvesti u arapske krajeve. Kuskus u kombinaciji sa graškom servira se kao prilog uz ovaj sjani komad mesa. Sos od limuna, jogurta i takođe šavarma začina uneće potrebnu svežinu ovom jelu tako da ste pokriveni na svim poljima.
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 30 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Šerpa, Tiganj |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 580 kcal |
Sastojci koji dobijate | Svinjski file |
Recenzije
Još nema komentara.