Svinjski file na libanski način

sa kuskusom, graškom i arapskim sosem od jogurta i limuna

539 din. - po porciji

Tradicionalni svinjski file na libanski način se sprema danima. Ovo je njihova ubrzana verzija koja je takođe fenomenalna, jer u ovom jelu začini igraju glavnu ulogu. Meso utrljano u mešavinu šavarma začina i pečeno u rerni pustiće sjajne arome i ukusom će vas odvesti u arapske krajeve. Kuskus u kombinaciji sa graškom servira se kao prilog uz ovaj sjani komad mesa. Sos od limuna, jogurta i takođe šavarma začina uneće potrebnu svežinu ovom jelu tako da ste pokriveni na svim poljima.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Pleh, Šerpa, Tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 580 kcal
Masti: 12g
Ugljeni hidrati: 65g
Od toga šećeri: 12g
Vlakna: 10g
Proteini: 54g

Sastojci koji dobijate

Svinjski file
Crni luk
Beli luk
Grašak
Limun
Kus-kus
Grčki jogurt
Pileća supena kocka
Šavarma miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Svinjski file na libanski način“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *