T-bone na majčinoj dušici i puteru
sa zapečenim šargarepama u parmezanu
1.199 din. - po porciji
Savršenstvo za svakog gurmana. Klopica u svojoj kategoriji delux jela predstavlja popularni T-bone stejk spremljen na fantastičan način sa puterom, majčinom dušicom i belim lukom. Ovaj sočni komad mesa nikoga nije ostavio ravnodušnim, a uz njega idu fenomenalne zapečene šargarepe sa parmezanom. Kada budete počeli da jedete prosto nećete znati sta vam je ukusnije i slađe, to vam garantujemo.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 25 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Veliki tiganj |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 976kcal |
Sastojci koje dobijate | T-bone |
Recenzije
Još nema komentara.