Vegan kari u kokosovom mleku

sa kukuruzom i paradajzom uz pirinač od karfiola

599 din. - po porciji

Klopica je presrećna što može da vam predstavi ovaj preukusni veganski kari. Kukuruz i paradajz sa pažljivo odabranim začinima kuvaju se u kokosovom mleku i rezultat je fantastičan. Umesto stanardnog pirinča koji uglavnom ide u slična jela, mi smo se odlučili za pirinač od karfiola koji kad se spoji sa našim kariem dolazi do vatrometa sjajnih ukusa. Naša verzija jela je da bude malo ljutkasto, jer u orginalnoj verziji je baš ljuto ( verujte nam preznojili smo se dok smo ga testirali : ) , ali ko želi da doživi i takvo iskustvo, dobićete svakako sve namirnice pa o ljutini sami odlučite.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Secko, Šerpa, Tiganj

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 552 kcal
Masti: 28g
Ugljeni hidrati: 83g
Od toga šećeri: 24g
Vlakna: 27g
Proteini 20g

Sastojci koje dobijate

Karfiol
Kukuruz
Ljuta papričica
Crni luk
Beli luk
Đumbir
Paradajz
Limun
Kokosovo mleko
Miks začina
Peršun

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vegan kari u kokosovom mleku“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *