Vegan kari u kokosovom mleku
sa kukuruzom i paradajzom uz pirinač od karfiola
599 din. - po porciji
Klopica je presrećna što može da vam predstavi ovaj preukusni veganski kari. Kukuruz i paradajz sa pažljivo odabranim začinima kuvaju se u kokosovom mleku i rezultat je fantastičan. Umesto stanardnog pirinča koji uglavnom ide u slična jela, mi smo se odlučili za pirinač od karfiola koji kad se spoji sa našim kariem dolazi do vatrometa sjajnih ukusa. Naša verzija jela je da bude malo ljutkasto, jer u orginalnoj verziji je baš ljuto ( verujte nam preznojili smo se dok smo ga testirali : ) , ali ko želi da doživi i takvo iskustvo, dobićete svakako sve namirnice pa o ljutini sami odlučite.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Secko, Šerpa, Tiganj |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 552 kcal |
Sastojci koje dobijate | Karfiol |
Recenzije
Još nema komentara.