Zapečena junetina u meksičkom stilu
sa topingom od batata i čedar sira uz grčki jogurt
649 din. - po porciji
Junetina sa povrćem u meksičkom stilu je prosto fantastična i zato vam Klopica toplo preporučuje da probate ovo jelo i naučite da spremate ove namirnice na malo drugačiji način. Veliku ulogu u zanimljivim ukusima je doprineo meksički fiesta začin, a balans i osveženje grčki jogurt. Preko ovog šašavog jela još idu topljeni čedar i zapečeni slatki krompir. Žurka sjajnih ukusa i boja može da počne, prijatno!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 45 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Tiganj, Vatrostalna činija |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 714kcal |
Sastojci koje dobijate | Mlevena junetina |
Recenzije
Još nema komentara.