Zapečeni elicoidali sa piletinom

u paradajz sosu i topljenom siru

549 din. - po porciji

Elicoidali su široki makaroni i ljubiteljima paste su poznati. Pržena piletina sa odabranim miksom začina uz paradajz sos predstavlja bazu ovom zanimljivom jelu. Za kraj sve je posuto kačkavaljem i zapečeno u rerni kako mi se sir istopio, a užitak bio potpun, prijatno!

Nema na zalihama

Kategorija: Oznaka:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

55 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Duboki tiganj, Rende, Šerpa, Vatrostalna činija

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 988 kcal
Masti: 27g
Ugljeni hidrati: 72g
Od toga šećeri: 8g
Proteini: 82g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Crni luk
Beli luk
Elicoidali
Pasirani paradajz
Kačkavalj
Pavlaka za kuvanje
Miks začina

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zapečeni elicoidali sa piletinom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *