Zapečeno povrće sa šafran-pirinčem

i prezlama uz grčki jogurt i jaja

449 din. - po porciji

Srdačan izgled i ukus pirinač je dobio zahvaljujući dodavanjem mirisnog šafrana dok se kuvao. Povrće mešamo sa grčkim jogurtom i za kraj zapečemo sa prezlama. Tu su još i jaja koja su se savršeno uklopila u ovo naše šareno jelo. Jedno uživanje prepuno lepih boja, mirisa i ukusa.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Šerpa, Tiganj

Alergeni

Jaja

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 480 kcal
Masti: 9g
Ugljeni hidrati: 67g
Od toga šećeri: 8g
Vlakna: 6g
Proteini: 22g

Sastojci koje dobijate

Domaća jaja
Zelena tikvica
Paprika
Beli luk
Čeri paradajz
Integralni pirinač
Grčki jogurt
Ljutkasti paradajz
Jabukovo sirće
Prezle
Tucana paprika
Origano
Šafran

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zapečeno povrće sa šafran-pirinčem“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *