Junetina u francuskom višnja-brusnica sosu
sa zapečenim krompirom i prokeljom sa začinima iz Provanse
599 din. - po porciji
Pravo kulinarsko ludilo vam predstavljamo na ovonedeljnom meniju. Sos dobijen kombinacijom džema od višanja, suve brusnice, putera i goveđe glazure će vas raspametiti i podići će ukus junetine na najviši mogući nivo. Kao prilog ide zapečeni krompir sa začinima iz poznate francuske regije i prokelj preliven sa lukom na balsamiku. Ovim jelom još jednom stiže potvrda zašto je francuska kuhinja među najboljim na svetu!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
| Vreme pripreme | 40 minuta |
|---|---|
| Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
| Potrebno posuđe | Aluminijumska folija, Pleh, Tiganj, Tučak za meso |
| Alergeni | Mleko |
| Nutritivne vrednosti | Kalorije: 750kcal |
| Sastojci koje dobijate | Junetina |






Recenzije
Još nema komentara.