Bundeva sa batacima na italijanski način

uz mocarelu, čeri paradajz, papriku, masline i svež bosiljak

549 din. - po porciji

Zapečena bundeva sa batacima je idealan izbor za večeru koja će se sigurno svideti i najmlađima. Paprika, masline i seckani paradajz uz sveži bosiljak našli su savršen spoj i dali prepoznatljiv pečat italijanske kuhinje, a mocarela koja se topi preko jela će prosto zavesti vaša nepca. Uživajte u bundevi na italijanski način.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

45 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Pleh, Šerpa, Tepsija, Tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 592kcal
Masti: 18g
Ugljeni hidrati: 59g
Od toga šećeri: 10g
Proteini: 43g

Sastojci koje dobijate

Pileći bataci bez kosti
Bundeva
Paprika
Crveni luk
Beli luk
Limun
Seckani paradajz
Seckane masline
Rendana mocarela
Slatko vinsko sirće
Origano
Majčina dušica
Bosiljak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bundeva sa batacima na italijanski način“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *