Čili pljeka sa slatko-ljutim kečapom

uz batat pire i zapečene tikvice

599 din. - po porciji

Jedno pravo gurmansko ludilo za sve ljubitelje mesa. Pljeskavica od čistog junećeg mesa uz par trikova i začina, prelivena slatko-ljutim kečapom pa zapečena oduvaće vaša nepca u to budite sigurni. Za prilog tu je sjani pire od batata i mekane tikvice, koji skupa daju savršen balans ovom preukusnom jelu. Ukoliko ste u neudomici oko izbora u ovonedeljnom meniju Klopica vam toplo preporučuje ovo jelo.

Nema na zalihama

Kategorija:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

35 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Mikser, Pleh, Šerpa

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 690kcal
Masti: 37g
Ugljeni hidrati: 58g
Od toga šećeri: 18g
Proteini: 33g

Sastojci koje dobijate

Juneće mleveno meso
Batat
Zelena tikvica
Beli tost hleb
Beli luk
Čili
Slatki kečap