Čili pljeka sa slatko-ljutim kečapom
uz batat pire i zapečene tikvice
599 din. - po porciji
Jedno pravo gurmansko ludilo za sve ljubitelje mesa. Pljeskavica od čistog junećeg mesa uz par trikova i začina, prelivena slatko-ljutim kečapom pa zapečena oduvaće vaša nepca u to budite sigurni. Za prilog tu je sjani pire od batata i mekane tikvice, koji skupa daju savršen balans ovom preukusnom jelu. Ukoliko ste u neudomici oko izbora u ovonedeljnom meniju Klopica vam toplo preporučuje ovo jelo.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 35 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Mikser, Pleh, Šerpa |
Alergeni | Gluten, Mleko, Pšenica |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 690kcal |
Sastojci koje dobijate | Juneće mleveno meso |