Dimljene enčilade sa svežom salsom

od čeri paradajza, junećim mesom u sosu i čedar sirom

599 din. - po porciji

Ove dimljene enčilade prepune su meksičkih ukusa. Junetina začinjena dimljenom paprikom u paradajz pasti pa umotana u mekane tortilje, sve posuto čedar sirom i zapečeno u rerni dok ne postane hrskavo. Priznajte da vam je krenula voda na usta? Tu nije kraj, jer imate i svežu salsu da prelijete preko hrskavih enčilada i potpuni užitak može da počne.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Tepsija, Tiganj

Alergeni

Gluten, Mleko, Pšenica

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 718kcal
Masti: 30g
Ugljeni hidrati: 67g
Od toga šećeri: 10g
Vlakna: 7g
Proteini: 42g

Sastojci koje dobijate

Mlevena junetina
Crni luk
Mladi luk
Čeri paradajz
Čedar
Koncentrovani paradajz
Tortilje
Goveđa supena kocka
Miks začina
Tucana paprika
Čačkalice

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dimljene enčilade sa svežom salsom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *