Dry aged rozbratna i prokelj
sa sosem od braon pečurki i zapečenim krompirićima
999 din. - po porciji
Dry aged rozbratna je komad mesa poznat po svojoj mekoći i sočnosti. Da bi se takav rezultat dobio bilo je potrebno da odleži 40 dana u komori za suvo zrenje. Ako niste probali, prosto morate jer ne znate šta propuštate, a ako jeste onda znate o čemu pričamo. Za prilog Klopica vam predsavlja sos od pečuraka na drugačiji način, kao i zapečeni prokelj i krompir. Uživanje je zagarantovano svakim zalogajem.
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 40 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, So |
Potrebno posuđe | Pleh, Tiganj |
Alergeni | Mleko |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 600 kcal |
Sastojci koje dobijate | Rozbratna |
Recenzije
Još nema komentara.