Kremasta piletina na italijanski način

sa tikvicama, paradajzom, krem sirom i belim vinom

549 din. - po porciji

Piletina sa italijanskim začinima je posebna sama po sebi, još kad na to pridodate kremasti sos od paradajza, krem sira i belog vina, rezultat će biti fantastičan. Tikvica i svež bosiljak, koji su neizostavne namirnice u italijanskoj kuhinji, takođe su našli mesto u ovom sjajnom jelu. Klopica će, ovim receptom, sigurno izmamiti osmeh na licima vaših ukućana, a ovo jelo učiniti jednim od omiljenih.

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

30 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Veliki tiganj

Alergeni

Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 551kcal
Masti: 26g
Ugljeni hidrati: 16g
Od toga šećeri: 10g
Vlakna: 3g
Proteini 49g

Sastojci koje dobijate

Pileći file
Tikvica
Crni luk
Seckani paradajz
Belo vino
Krem sir
Miks začina (italijanska mešavina, beli luk u prahu)
Bosiljak

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kremasta piletina na italijanski način“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *