Italijanski gulaš

sa žutom paprikom, paradajzom i maslinama

599 din. - po porciji

Znamo da smo mi neprikosnoveni kad je gulaš u pitanju, ali Klopica je rešila da vam pokaže kako to rade i Italijani. Tanka junetina dinstana zajedno sa lukom i žutom baburom dobiće poseban šmek. Paradajz je neizostavan sastojak u njihovoj kuhinji, dok su crne masline savršeno upotpunile ovo zanimljivo jelo. Za prilog tu je palenta, umesto standardnog krompira kako je kod nas slučaj. Veliki plus je što za pripremu ovog gulaša nije potrebno izdvojiti puno vremena. Vredi probati, prijatno!

Nema na zalihama

Dodatne informacije

Vreme pripreme

45 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, Puter, So

Potrebno posuđe

Dve šerpe

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 569kcal
Masti: 15g
Ugljeni hidrati: 66g
Od toga šećeri: 10g
Proteini: 40g

Sastojci koje dobijate

Juneći but
Žuta babura
Crni luk
Beli luk
Crne masline
Palenta
Seckani paradajz
Ruzmarin

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Italijanski gulaš“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *