Italijanski gulaš
sa žutom paprikom, paradajzom i maslinama
599 din. - po porciji
Znamo da smo mi neprikosnoveni kad je gulaš u pitanju, ali Klopica je rešila da vam pokaže kako to rade i Italijani. Tanka junetina dinstana zajedno sa lukom i žutom baburom dobiće poseban šmek. Paradajz je neizostavan sastojak u njihovoj kuhinji, dok su crne masline savršeno upotpunile ovo zanimljivo jelo. Za prilog tu je palenta, umesto standardnog krompira kako je kod nas slučaj. Veliki plus je što za pripremu ovog gulaša nije potrebno izdvojiti puno vremena. Vredi probati, prijatno!
Nema na zalihama
Dodatne informacije
Vreme pripreme | 45 minuta |
---|---|
Potrebni sastojci | Biber, Maslinovo ulje, Puter, So |
Potrebno posuđe | Dve šerpe |
Nutritivne vrednosti | Kalorije: 569kcal |
Sastojci koje dobijate | Juneći but |
Recenzije
Još nema komentara.