Ječam sa mariniranim brusnicama

uz bundevu, rukolu, golicu, parmezan i limunov dresing

499 din. - po porciji

Jedno pravo vege zadovoljstvo za hladne dane.Prava rapsodija boja će se naći na vašem tanjiru, a mnoštvo sjajnih ukusa u vašim ustima.Zapečena bundeva i prethodno marinirane brusnice čine savršenu kombinaciju, a pored njih tu su još ječam, rukola, golica u dresingu od limuna.Za kraj još kada budete posuli parmezan preko, budite sigurni da će ovo jelo da vam izmami osmeh na licu kada ga budete probali. 

Nema na zalihama

Kategorija:

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Pleh, Rende, Šerpa

Alergeni

Gluten, Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 631 kcal
Masti: 25g
Ugljeni hidrati: 90g
Proteini: 14g

Sastojci koje dobijate

Batat/bundeva
Crni luk
Limun
Rukola
Kandirane brusnice sa šećerom
Golica (seme bundeve)
Parmezan
Ječam
Povrtna supena kocka
Čili