Ječam sa mariniranim brusnicama i batatom

uz rukolu, golicu, parmezan i limunov dresing

499 din. - po porciji

Jedno pravo vege zadovoljstvo za hladne dane. Prava rapsodija boja će se naći na vašem tanjiru, a mnoštvo sjajnih ukusa u vašim ustima. Zapečena bundeva i prethodno marinirane brusnice čine savršenu kombinaciju, a pored njih tu su još ječam, rukola i golica u dresingu od limuna. Za kraj još kada budete posuli parmezan preko, budite sigurni da će ovo jelo da vam izmami osmeh na licu kada ga budete probali.

Kategorije: ,

Dodatne informacije

Vreme pripreme

40 minuta

Potrebni sastojci

Biber, Maslinovo ulje, So

Potrebno posuđe

Pleh, Rende, Šerpa

Alergeni

Gluten, Mleko

Nutritivne vrednosti

Kalorije: 631 kcal
Masti: 25g
Ugljeni hidrati: 90g
Proteini: 14g

Sastojci koje dobijate

Batat
Crni luk
Limun
Rukola
Kandirane brusnice
Seme bundeve
Parmezan
Ječam
Pileća supena kocka
Čili

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ječam sa mariniranim brusnicama i batatom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *